2011. április 15., péntek

Joico termékek a Balassa Szalonban

Hajvágás
A pontos, precíz hajvágást elengedhetetlennek tartjuk, ennek érdekében a tanfolyamok és bemutatók mellett folyamatos házi továbbképzéseket tartunk. Ezek fontosságát az üzlet nyitása előtti 4 évben Hajas László szalonjában tanulhattam meg. Célunk olyan frizurák készítése, melyek megtalálják az összhangot a divat, a vendég személyisége és a hordhatóság között . A Joico termékcsalád finish termékei hozzájárulnak a tökéletes beállításhoz.

Festés 
Hajfestéshez és melírozáshoz is  kizárólag Joico termékeket használunk. A színeket a  legmodernebb melírozási technikákkal használjuk úgy, hogy az    
a legjobban passzoljon a vendég és frizurája karakteréhez. A Joico Vero Color termékei a piac egyik legjobb hajfestékei és színező családja, így garantálják számunkra a megfelelő hátteret a tökéletes árnyalatok eléréséhez.

Hullámosítás
Dauer készítéséhez a Joico Waves termékcsaládot használjuk.

Ápolás 
Frizurakészítés közben és utána is nagy hangsúlyt fektetünk a hajápolásra, amihez a Joico K-Pack nyújt segítséget. Ezzel az exkluzív  szalon  termékcsaláddal nem csak  üzletünkben tudunk személyre szabott kényeztetést biztosítani hajának, hanem az otthoni ápoláshoz szükséges termékek megvásárolhatók. A hajújraépítés technológiájával gyökereiben megváltozik a hajszerkezet ápolásának szemlélete és sokkal mélyebb, természetesebb regenerálást tudunk biztosítani.














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése